Healing massage

Healing massage is een volledige lichaamsmassage die zowel werkt op het fysieke als het subtiele lichaam en op de geestesgesteldheid. Hierdoor werkt het reinigend, helend en ontspannend.

De massage is op basis van healing* en diverse massagetechnieken, waaronder shiatsu (drukpuntmassage), ayurvedische massage en voetreflexologie. De massage werkt diep reinigend omdat het naast afvalstoffen ook oude indrukken laat afvloeien. Het werkt o.a. goed bij rugklachten, schouderklachten, hoofdpijn en stress.

Door de healing en de afvloeiende werking kan het bewustzijn groter worden en kunnen eventuele (emotionele) blokkades aan het licht komen en losgelaten worden.

Door je van jezelf bewust te worden, kun je alles wat je hebt vastgezet, zoals verdriet, boosheid, teleurstellingen, ideeen over jezelf (bijv. ook bij lichamelijke aandoeningen) / anderen onder ogen zien en loslaten.

De massage duurt circa 1 tot 1 ¼ uur en kost € 65.
Tevens is het mogelijk alleen het healing onderdeel te ontvangen. De kleding blijft daarbij aan en de behandeling duurt dan ongeveer 20 tot 60 minuten.

*healing betekent letterlijk weer heel maken of in zijn oorspronkelijke staat herstellen: door blokkades op te ruimen kan spanning worden losgelaten waardoor de energie weer volledig kan gaan stromen.